• NTV’de Pazar akşamları saat 21.00’de yayınlanan “Zaman Yolcusu” programında Kırım Tatarları anlatılıyor. Zaman Yolcusu’nun 4 programı Kırım’a ayrıldı. İlk program 7 Eylül 2014 Pazar günü saat 21.00’de yayınlandı. 2 Programda daha Kırım Tatarları anlatılacak.

İkincisi 14 Eylül 2014, üçüncüsü 21 Eylül 2014, Kırım Karaimlerini konu alan 4. bölümü ise 28 Eylül 2014 tarihinde yayınlanacak.

Gerek tarihi detayların gerekse güncel sorunların işlendiği “Zaman Yolcusu” belgeseli büyük bir merakla izleyicileri ekran başına toplayarak, Kırım’ın ve Kırım Tatarlarının bu zor günlerinde, kamuoyunun aydınlatılması ve kamuoyu desteğinin sağlanması yönünde de önemli bir görev üstlenmektedir.

Bu tür programların yayın şansının artırılması için izleyicilerin mail, mektup, telefon yolu ile gösterecekleri ilgisi ve tepkisi önemli rol oynamaktadır.

Bu nedenle This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine görüş, tebrik ve öneri gibi tepkilerin gönderilmesi hem bu tür programların yayınının sürdürülmesi hem de bu konularda yeni programların yapılmasının önünün açılmasında önemli bir etken olacaktır.

Kırım Derneği Genel Merkezi