• Kırım Tatar Teşkilatları Platformu'nun "Kırım Tatar Sürgününün 77.Yıldönümü" münasebetiyle düzenlemiş olduğu anma programları şu şekilde düzenlenmiştir:

1-Sürgün Şehitleri için Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dua

Kur'an-ı Kerim ve Dua Konya, İstanbul, Eskişehir, Ankara ve Ukrayna/Geniçesk (Cenişke)'den hocalarımız tarafından okunacaktır.

Tarih:17 Mayıs 2021 Pazartesi
    Saat:20.30 (TSİ, GMT +3)
    Etkinliği Kırım Tatar Sivil Toplum Kuruluşları sayfasından canlı izeleyebilirsiniz.

2-Sürgünün 77.Yılını Anma Programı

"Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Refat Çubarov, Abdullah Eren, Ukrayna ve Litvanya Büyükelçiliği yetkilileri ve konuklarımız ve Teşkilat temsilcilerimizin katılımı ile"

Tarih:18 Mayıs 2021 Salı
    Saat:20.30 (TSİ, GMT +3)
    Etkinliği Kırım Tatar Sivil Toplum Kuruluşları sayfasından canlı izleyebilirsiniz.

3-Sürgün Şehitleri için Hatm-i Şerif

Kırım Derneği Konya Şubesi evsahipliğinde
    Tarih:19 Mayıs 2021 Çarşamba
    Saat:21.00 (TSİ, GMT+3)
    Etkinliği Konya Kırım Türkleri Derneği (.NewS.) sayfasından canlı izleyebilirsiniz.