• Kırım Haber Ajansı (QHA) Türkiye Ofisi Müdürü Aydın Taş, 10 Ağustos 2021 Salı günü Ayvalık Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

qha turkce yayin yonetmeni aydin tas son yolculuguna ugurlandi h108573 e01cc

8 Ağustos 2021 Pazar günü aramızdan ayrılan Aydın Taş’ı son yolculuğuna aile üyelerinin yanı sıra Genel Merkezimiz adına Mükremin Şahin, Murat Batır, Nurten Alkan, Prof. Dr. Hakan Kırımlı, Cem Arslan, Alperen Alkan Derneğimiz Bursa ve İstanbul Anadolu Yakası Şube temsilcileri ile Kırım Haber Ajansı (QHA) mensupları ve siyasi parti temsilcilerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir cemaat uğurladı.

hayatini kaybeden aydin tas 2

Kırım Haber Ajansı (QHA) Türkiye Ofisi Müdürü Aydın Taş’ın Al Bayrak ve Gök Bayrak sarılan tabutu Ayvalık Hayrettin Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ayvalık Kabristanı’nda toprağa verildi.

WhatsApp Image 2021 08 10 at 12.56.49

1981 doğumlu Aydın Taş, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden mezun oldu. Birçok medya kuruluşunda görev aldı. 2018’den beri Kırım Haber Ajansı’nda (QHA) Türkçe Yayın Yönetmenliği yapan Taş iki çocuk babasıydı.