•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Kırım Tatar Teşkilatları Platformu, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla Ankara’da, “İşgal Altındaki Kırım’da İnsan Hakları ve Kırım Tatarları” başlıklı bir panel düzenliyor.

    Ankara’da Milli Kütüphane Yunus Emre Konferans Salonu’nda 10 Aralık 2021 Cuma günü 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacak olan panelin açılış konuşmasını Kırım Tatar Teşkilatları Platformu adına Dünya Kırım Tatar Kongresi Genel Sekreteri Av. Namık Kemal Bayar yapacak. Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar'ın konuşmasının ardından başlayacak olan panelin moderatörlüğünde ise Karabük Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Yuliya Biletska bulunacak.

    Panele Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu; Ukrayna Cumhurbaşkanının Kırım Daimî Temsilcisi Anton Korineviç; Ukrayna Milletvekili, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası İlişkiler Grubu Eş Başkanı Rüstem Umerov; AKP Ankara Milletvekili, Türkiye-Ukrayna Dostluk Grubu Başkanı Yıldırım Tuğrul Türkeş ile Kırım Tatar Millî Meclisi ve Dünya Kırım Tatar Kongresi Başkanı Refat Çubarov konuşmacı olarak katılacaklar.


    2021 12 02 İnsan Hakları Koferans Davetiye 1

     

     

     

    Pin It