• Genel Merkezimizin destekleri ile Genç Tatar, “Kırım Tatar Millî Bayrak Günü” münasebetiyle ödüllü bir satranç turnuvası düzenliyor.

282852557 10159449808373283 7667868274489235501 n

Genç Tatar’ın organizatörlüğünde, Genel Merkezimizin destekleriyle düzenlenecek olan bu turnuva, 25-26 Haziran 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Bu yıldan başlayarak her sene düzenli olarak gerçekleştirilmesi kararlaştırılan satranç turnuvamız tüm satranç severlere açıktır.

Lichess üzerinden, çevrimiçi olarak düzenlenecek turnuvamıza hem Lichess internet sitesi hem de Lichess uygulamaları üzerinden katılabilirsiniz. Turnuvaya katılım için ücretsiz bir Lichess hesabı açmanız ve aşağıdaki kayıt formunu doldurmanız yeterli olacaktır.

Teknik detaylar kayıt formu içerisinde ve bu duyurunun altında ilan edilmiştir.

Duyuru İlanı: Tıklayınız

Turnuva Rehberi: Tıklayınız

Lichess: https://forms.gle/f2Sn3LCM7wrRgszx5

Kayıt Formu: https://forms.gle/f2Sn3LCM7wrRgszx5 (Lütfen dikkatli okuyunuz.)

Kırım Derneği Genel Merkezi destekleriyle verilecek olan ödüller derece sırasıyla olmak üzere şu şekildedir (Ödüle hak kazanan yarışmacının Türkiye dışarısında olması durumunda sonuçların açıklandığı tarih baz alınarak o günkü tl/dolar kur paritesine göre dolar cinsinden ödülün iletimi yapılacaktır.)

Birinci: 7.000 TL

İkinci: 5.000 TL

Üçüncü: 3.000 TL

Dördüncü: 1.000 TL

Beşinci: 1.000 TL

Ödüle hak kazanan katılımcılar, onayları alınarak bilahare Genç Tatar ve Kırım Derneği Genel Merkezi tarafından sosyal medya hesaplarında duyurulacaktır ve ödüllerin teslimigerçekleştirilecektir.

İletişim ve her türlü sorunuz için Genç Tatar'ın sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz:

• Facebook: https://www.facebook.com/genctatarr
    • Twitter: https://twitter.com/genctatar42