• Derneğimiz İstanbul Anadolu Yakası Şubesi’nin 1 Nisan 2018 Pazar günü düzenlemiş olduğu “Birlik Beraberlik Kahvaltısı” son derece samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

29852810 10156102190868211 878706783 n

Moda Spor Restaurant’ta saat 10.00’da başlayan kahvaltıya ilgi büyüktü. Etkinlik İstiklal Marşı ve Ant Etkenmen’in okunmasının ardından Şube Başkanımız Turgut Güngez’in konuşmasıyla başladı. Güngez konuklara hoş geldiniz derken, yeni kurulan bir dernek olmalarına rağmen kendilerine gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür etti.

29855979 10156102480323211 1775618751 n

Daha sonra sırasıyla Kırım Gelişim Vakfı Başkanı Ümit Şilit, Emel Kırım Vakfı Başkanı Zafer Karatay ve Genel Başkanımız Mükremin Şahin de birer konuşma yaparak misafirlere hoş geldiniz dediler.

29939768 10156101524273211 766912275 n30007546 10156102479988211 1412627079 n

Son derece sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen kahvaltı Kırım Tatar yırları ve danslarıyla renklendi. Feride Bulatova’nın seslendirdiği “Bahçalarda Kestane”, “Gemi kelir yanaşır”, “Verdin  de maña bir top gul” ve “Ey güzel Kırım” yırları misafirler tarafından beğeniyle dinlendi.

29855861 10156102189698211 199343989 n

Cıyın Ansambli dansçıları Sıdıka Bikeç Şahin ve Görkem Akbulut’un büyük bir ustalıkla sergiledikleri “Tım Tım” o kadar beğenildi ki yoğun istek ve alkışlar üzerine dansçılarımız bir kez daha sahne alarak aynı dansı tekrarladılar.

29920490 10156101523113211 1440229220 n

Etkinliğin son bölümünde yapılan ve konuklara sürpriz hediyeler dağıtılan piyango çekilişi ise son derece neşeli bir ortamda gerçekleşti.

29939768 10156101520218211 372397775 n

29852740 10156101524543211 222687945 n