•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Gençlik Komisyonu Yönetim Kurulu Üyemizden Türkiye’ye Altın Madalya

     

    Genel Merkezimiz Gençlik Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Alkan Güney Kore’de düzenlenen “Dünya Atlı Okçuluk Şampiyonası”nda Türkiye’ye altın madalya kazandırdı.

     

     

    Merkezi Güney Kore’de bulunan Dünya Atlı Okçuluk Federasyonu "W.H.A.F" tarafından düzenlenen “12. Dünya Atlı Okçuluk Şampiyonası”nda Ankara Atlı Okçuluk Kulübü’nden Alperen Alkan, Kayı Atlı Okçuluk Kulübü ‘nden Alp Kayserili ve Kayseri Sancağı Atlı Okçuluk Kulübü’nden Emrah Koç Türkiye Atlı Okçuluk Milli Takımı’nda yer alarak Güney Kore’de Türkiye’yi temsil ettiler. 

    İkili Atış dalında birinci olan Alperen Alkan 12. Atlı Okçuluk Dünya Şampiyonası “İkili Atış” dalında birinci olarak Türkiye’ye altın madalya kazandırdı. Ardından Alp Kayserili’de “Kabak Atışı” ile ikinci altın madalyayı kazandırdı.

     

     

    Kırım Derneği Genel Merkezi olarak Gençlik Komisyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Alperen Alkan’ın Türkiye’ye kazandırmış olduğu altın madalya bizleri gururlandırmıştır. Kendisine ve takım arkadaşlarına çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

    Pin It