• Derneğimiz Manavgat Şubesinin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Haziran 2013 tarihinde yapıldı.

Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstiklal Marşı ve Kırım Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunması ile Şehitlerimiz için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından Şube Başkanımız Zeynegül Algül’ün açış konuşması ile başladı.

Divan’ın oluşturulmasının ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu okunduktan sonra oybirliği ile ibra edildi. Dernek organlarının seçimi sonucunda Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları aşağıdaki isimlerden oluştu.

Manavgat Şubemiz kurucu yönetiminde yer alan yöneticilerimize hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunar, seçilen yeni yönetimi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.