• Derneğimiz Aksaray Hamidiye Şubesinin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 3 Mart 2013 tarihinde yapıldı.

Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstiklal Marşı ve Kırım Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunması ile Şehitlerimiz için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından Şube Başkanımız Ahmet Tura’nın açış konuşması ile başladı.

Divan’ın oluşturulmasının ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu okunduktan sonra oybirliği ile ibra edildi. Dernek organlarının seçimi sonucunda Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları aşağıdaki isimlerden oluştu.

Mesut ERİŞ
    Hasan KURT
    Rıdvan ÇAĞLAYAN
    Mustafa PARTAL
    Rahim UYGUR
    Murat DERİN
    Kemal YASAV

Denetim Kurulu
    Nail ERİŞ
    Hasan ÇAĞLAYAN
    Ahmer ALTAN

Disiplin Kurulu

Hasan AKKUŞ
    Musa ALTAN
    Adnan KURT

Genel Kurulun hemen ardından ilk toplantısını yapan yeni Yönetim Kurulu görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirledi.

Başkan : Mesut ERİŞ
    II. Başkan :Hasan KURT
    Sekreter: Murat DERİN
    Muhasip: Rıdvan ÇAĞLAYAN
    Veznedar: Kemal YASAV
    Üye: Mustafa PARTAL
    Üye: Rahim UYGUR

Bir önceki dernek organlarında görev alan yöneticilerimize teşekkür ile seçilen yeni yönetimi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.