• Derneğimiz Kocaeli Şubesinin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 24 Şubat 2013 tarihinde Denizciler Cad. No.18 Derince-Kocaeli adresindeki dernek binamızda yapıldı.

Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstiklal Marşı ve Kırım Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunması ile Şehitlerimiz için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından Şube Başkanımız Suavi Oktay’ın açış konuşması ile başladı.

Üyelerin önerileri ile divan başkanlığına Fikret Türedi, katipliklere Şenol Çorabay ve Çağatay Ertürk seçildiler.
    Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu okunduktan sonra oybirliği ile  ibra edildi. Dernek organlarının seçimi sonucunda Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları aşağıdaki isimlerden oluştu.

Suavi OKTAY
    Oğuz KONAKAY
    Maksut BOLLUK
    Nurbiye ÖZMEN
    Soner TOPLU
    Işık ZİYREK
    Necmiye BAŞÇİVİ

Denetim Kurulu
    Fikret TÜREDİ
    Ufuk ÖNYILMAZ
    Seyhan BENKAYA

Disiplin Kurulu
    Aylin ÇORABAY
    Fahrettin BENKAYA
    Selim KONAKAY

Kırım Tatar kadınlarının yönetime aktif katılımı, Kocaeli Şubemizin Olağan Genel Kurulu’nda seçilen Yönetim Kurulunda 3 kadın üyenin yer alması ile bir kez daha görülmüş oldu.
    Bir önceki dernek organlarında görev alan yöneticilerimize teşekkür ile seçilen yeni yönetimi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.