• Derneğimiz Bandırma Şubesinin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 3 Şubat 2013 tarihinde yapıldı.

Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstiklal Marşı ve Kırım Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunması ile Şehitlerimiz için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından Şube Başkanımız Edin Özbek’in açış konuşması ile başladı.

Divan’ın oluşturulmasının ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu okunduktan sonra oybirliği ile ibra edildi. Dernek organlarının seçimi sonucunda Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları aşağıdaki isimlerden oluştu.

Edin ÖZBEK
    Halit SEZGİN
    Oktay SOYLU
    Ferdi KAPÇAK
    Elif Zeynep EKEN
    Macit CEVİZLİ
    İsmail OKBAY

Denetim Kurulu
    Ersin ÖZTAY
    Ergin ÖZBEK
    Tuncay ÜNLÜER

Disiplin Kurulu
    Şevket ERDOĞAN
    Halit KORKUTAN

Bir önceki dernek organlarında görev alan yöneticilerimize teşekkür ile seçilen yeni yönetimi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.