• Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne bir şube daha katıldı. Antalya ili Manavgat ilçesindeki yeni yapılanmayla şube sayısını arttıran Genel Merkez böylece Türkiye genelinde teşkilatlanmaya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Hüseyin Avni GELENDOST, S.Derya KARAGENCE, Memnune BÖKE, Sedat AKAY, Zeynegül ÇAĞLIYANGİL ALGÜL ve Yücel HACZEYNİ‘den oluşan Yönetim Kurulu üyeleri yayınladıkları mesajda şunları söylüyorlar : “Bugün hayatta olmamızı sağlayan dedelerimizin uğradığı zulümlere dikkat çekmek ve Kırım kültürünün Türkiye de hatta Dünya da canlı tutulması için Genel Merkez’in takdire şayan çabalarını gururla izliyoruz. Manavgat grubu olarak, 1954 yılından beri yüce bir ülküye hizmet eden bu kurumun bir parçası olmak bize şeref verdi.”