• Derneğimizin Plastik Kapak Toplama Kampanyasi Neticesinde Alınan Sakat Arabası Vatan Kırım’a Ulaştırılarak İhtiyaç Sahibi Bir Vatandaşımıza Teslim Edildi

Derneğimiz Genel Merkezi’nin yürüttüğü kampanyada toplanan plastik kapaklarla alınan sakat arabası Vatan Kırım’da ihtiyaç sahibi bir vatandaşımıza ulaştırıldı. Söz konusu sakat arabası geçtiğimiz aylarda alınmış ve Düzce Kırım Derneği’nin aracılığıyla Kırım’a gönderilen Türkiye Kızılay Derneği’nin yardım malzemeleri içine dahil edilmişti. Karasubazar Belediye Başkan Yardımcısı Akim Çolahayev’in Düzce Kırım Derneği Başkanı Osman Kesen’e bildirdiğine göre, sakat arabası Karasubazar Belediyesi tarafından yakınlarda ayağı kesilmiş bulunan İsmail Nasrullaoğlu Büyükcan’a teslim edilmiştir. Bu konudaki yardımlarından dolayı Düzce Kırım Derneği’ne, Türkiye Kızılay Derneği’ne, Karasubazar Belediyesi’ne ve kampanyaya katkıda bulunanlara teşekkür ederiz. Plastik kapak toplama kampanyası Derneğimiz Genel Merkezi’nde ve şubelerinde sürdürülmektedir.