• Yolbaşçımız, Kırım Tatar Milli Meclis Başkanı Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu 22 Aralık 2011 günü genel merkezimizi ziyaret etti. Ziyaretinde Kırım’ın bugünkü durumuna, Kırım Tatarlarının sorunlarına kısaca değindikten sonra, Türkiye Cumhuriyeti ile Ukrayna Cumhuriyetinin arasında imzalanan vize antlaşmasının detaylarına ve Kırım’da ve Türkiye Diasporasında yaşayan Kırım Tatarları açısından önemine ilişkin sohbet niteliğinde bir toplantı gerçekleştirdi. Genel merkez yöneticilerimiz ve dernek üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen toplantıda Kırımoğlu, Ukrayna Parlamentosu ve Kırım Özerk Cumhuriyeti Parlamentosundaki temsilcilerin Kırım Tatarları ile ilgili görüşleri hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.