• Devlet Bakanı Faruk Çelik, 25 Kasım 2010 tarihinde Derneğimiz Genel Merkezini ziyaret etti.

Faruk celikSürpriz bir şekilde Genel Merkezimize gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, uzunca bir zamandan beri Derneğimizi ziyaret etmeyi düşündüğünü, Derneğimiz çalışmalarını takip ve takdir ettiğini, Dernekteki canlılığının beklediğinin çok üzerinde gerçekleştiğini belirterek, Kırım’da Bakanlığı’nca yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Beklemedikleri bir anda Sayın Bakanı karşılarında bulan, Genel Başkan Yardımcımız Murteza Esenkal ile Genel Veznedarımız Mustafa Şahin, bu sürpriz ziyaretin getirdiği memnuniyeti belirterek, Dernek faaliyetleri hakkında yaptıkları bilgilendirmenin yanında, Sayın Bakan’a bağlı kuruluşlar ile yapılabilecek çalışmalar hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

Bakan Faruk Çelik, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, Derneğimiz tecrübelerinden yararlanmanın çok önemli olduğunu, Derneğimizce yapılacak projelere destek verebileceklerini, Bakanlığının kapısının Derneğimize her zaman açık olduğunu samimi duygularıyla açıkladı.