• Derneğimiz Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Kemal Yurtnac’ı 4 Kasım 2010 tarihinde Makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcıları Murteza Esenkal ve Namık Kemal Bayar, Genel Sekreter Tuncer Kalkay, Genel Veznedar Mustafa Şahin ile sabık Genel Başkan Yardımcısı Mükremin Şahin’den oluşan heyetin, gerek Kurumun kuruluşunu gerekse yeni görevi nedeniyle Kurum Başkanını tebrik etmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaret sonucunda, Dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılarak Kurum çalışmalarına yapılabilecek katkılar üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Kurum Başkanı Kemal Yurtnac, Derneğimiz tecrübelerinden her zaman istifade etmek istediklerini, Kurumun teşkilatlanmasını tamamlamak üzere olduklarını, kurulacak birimler ile ihtisaslaşmayı ön planda tutacaklarını ve görev alanları ile ilgili bir çok kurumun uhdesinde olan çok yönlü işleyişi koordine ederek, sonuca ulaşmayı ve verimli bir çalışmayı hedeflediklerini belirtti.