• Derneğimiz Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, 11 Nisan 2013 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına ziyarette bulundular.

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi Dekanlığına ziyarette bulunan Yönetim Kurulu Üyelerini makamında karşılayan Prof. Dr. Ahmet SINAV’a Derneğimiz faaliyetlerinde gösterdiği destek için Yönetim Kurulu adına plaket takdim edildi. Prof. Dr. Ahmet SINAV ,Kırım Tatar kültürüne ilgi duyduğunu ve bu kültürün milli zenginliğimiz olduğunu belirterek faaliyetlerimizde destekçimiz olacağını vurguladı.

Şube Başkanımız Alper YAVUZESER. Edirne ilinin Bir serhad şehri ve göç güzargahı üzerinde olması hasebiyle kültürel faaliyetlerin önemini belirterek, Edirnede yaşayan Kırım Tatarları ve yaşadığı köyler hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Ahmet SINAV’ın Derneğimiz ve Faaliyetleri için iyi temennilerde bulunması ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi Dekanlığından ayrıldı.