•  Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Mustafa Kırımoğlu ile birlikte Derneğimiz Genel Merkez yöneticileri Nevzat Kösoğlu için Türk Ocakları Genel Merkezini ve Nevzat Kösoğu’nun Ailesini ziyaret ederek taziyelerini bildirdi.

Mustafa Kırımoğlu ile birlikte Genel Başkanımız Tuncer Kalkay, Genel Başkan Yardımcılarımız Murtaza Esenkal ve Namık Kemal bayar, Genel Muhasibimiz Nurten Bay, Genel Veznedarımız Şükrü Aktaran ile eski Genel Başkan Yardımcılarımızdan Mükremin Şahin’den oluşan Kırım heyeti, ilk evvela 10.10.2013 tarihinde Türk Ocakları Genel Merkezini ziyaret ederek, Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz’e başsağlığı dileklerini bildirerek, Türk Dünyasına ve Kırım’a çok büyük hizmetleri bulunan Nevzat Kösoğlu’nu şükranla andı.

Kırım heyeti daha sona Nevzat Kösoğlu’nun ailesini, evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.