•

Derneğimiz Genel Sekreteri Oya Deniz ÇONGAR ve Genel Muhasibimiz Nurten BAY 28.Ekim.2013 Pazartesi günü Kırım Mühendislik ve Pedagoji Üniversitesi’nde değerli hocamız Fevzi YAKUBOV’u ziyaret etti.

Rektörümüze “Cengiz Dağcı Kütüphanesi”ne verilmek üzere Dr.Rıza Duru tarafından  hazırlanan, Başbakanlık Tanıtma Fonu’nun katkılarıyla Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bir kültür hizmeti olarak bastırılan “Mevleviname” isimli eseri takdim eden üyelerimiz faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdiler. Ayrıca bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Dr.Ahmed İhsan Kırımlı Edebiyat Yarışması”na bugüne kadar verdikleri destek için de teşekkür ettiler. Sürgünün 70. yılına bağışlanan bu yıl ki yarışmanın gerçekten çok anlamlı olacağını belirten rektörümüz ise ortak çalışma ile yarışmamızın daha da büyüyerek devam edeceğinden emin olduğunu belirtti. Daha sonra ortak platformda gelecekte yapılabilecek faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunulan ziyaret çok samimi bir ortamda gerçekleşti.