•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Derneğimiz tarafından periyodik olarak düzenlenen “Hamamönü Kabakçı Konağı Müzik ve Edebiyat Akşamları”nın 14 Şubat 2014 tarihindeki konuğu TRT’nin ödüllü belgeselcileri Neşe Sarısoy Karatay ve Zafer Karatay olacak.

    Neşe Sarısoy Karatay ve Zafer Karatay’ın belgeselleri ve kamera arkaları ile ilgili anılarını anlatacakları bu söyleşi halka açık gerçekleştirilecek.

    Neşe Sarısoy Karatay’ın yönetmenliğini, Zafer Karatay’ın yapımcılığı yaptığı belgesellerden sonuncusu olan ve 2013 yılında gösterime giren “Kırımoğlu Bir Halkın Mücadelesi” belgeseli halen TRT ekranlarında yayınlanıyor.

     

        

    Neşe Sarısoy Karatay‘ın “Gamalıhaç ile Kızılyıldız Arasında Türkler” adlı kitabı ile Zafer Karatay’ın, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş ve Mehmet Cemal Çiftçigüzeli ile birlikte kaleme aldığı “Kırım Ey Güzel Kırım” adlı kitabı da yayınlanmış bulunuyor.

    Türk tarihi ve kültürü, özellikle de Kırım üzerine yaptıkları belgeselleri ile tanınan TRT’nin ödüllü yönetmenleri Neşe Sarısoy Karatay ve Zafer Karatay, bu kıymetli sohbetin arkasından kitaplarını da imzalayacaklardır. Hamamönü Kabakçı Konağı’nda görüşmek dileğiyle... 

    Tarih: 14 Şubat 2014, Cuma

    Saat: 19.00

    Yer: Kabakçı Konağı

    Adres: Hamamönü Sk. No:6/A Hamamönü Altındağ

    Pin It