•  Ahmed Emcemiz aramızdan ayrılışının üçüncü senesinde Derneğimiz binasında düzenlenen bir toplantıyla anıldı. 12 Aralık 2014 Cuma günü saat 19.00’da düzenlenen anma toplantısına Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Emcemiz’in sevenleri katıldı.

Genel Sekreterimiz  Ömer Özel Tebareke ve okuduğu duaları Ahmed Emcemizin ruhuna bağışladı. Daha sonra Genel Başkanımız Tuncer Kalkay bir konuşma yaparak Ahmed Emce ile ilgili anılarını anlatdı ve katılanlara teşekkür etti. Ardından konuklar Emcemiz ile ilgili duygularını dile getirdiler. Genel Başkan Yardımcımız Mükremin Şahin Emcemiz’in bilinmeyen yönlerini anlatarak kendisini andı.

Anma toplantımızın sonunda Gençlik Komisyonu üyemiz Emre Ata’nın Ahmed Emce’nin fotoğraflarından derleyerek hazırlamış olduğu bir slayt gösterisi yapıldı. Slaytın fonuna Ahmed Emce’nin “Güzel Kırım” şiiri, aynı şiirden Edip Bahçesaraylı’nın yapmış olduğu beste ve Emcemiz’in en sevdiği şarkı “Benim Adım Bülbüldür”ün yerleştirilmiş olması konukların duygulu anlar yaşamasına sebep oldu.

Anma toplantısı sonrasında konuklara helva dağıtıldı.