Teşkilat \ Sungurlu

Adres: Şekerpınar Mah. Mehmet Akif Cad. No: 40

Dölekler Apt.  B Blok Kat:1, Daire: 2, Sungurlu / ÇORUM

Kırım’ın İşgalinin 1. Yılı Bir Basın Açıklaması İle Protesto Edildi
Vatan Kırım’ın Rusya tarafından kanunsuz işgali 28 Şubat 2015 Cumartesi günü Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği önünde Kırım Tatar Teşkilatları Platformu tarafından düzenlenen bir basın açıklaması ile protesto edildi.

Kırım Tatar Teşkilatları Platformu’ndan Tarihî Karar
Türkiye’de kurulu 42 Kırım Tatar teşkilatı bir platform çatısı altında bir araya gelerek her türlü imkanlarını birlikte seferber etmeye ve mücadele etmeye karar verdiler.

Kırım Derneği Genel Merkez ve Şubeleri Yıllık İstişare Toplantısı
Kırım Derneği Genel Merkezi 7 Şubat 2014 Cumartesi günü Ankara’da Kırım Vakfı, Emel Vakfı ve 25 şube ile 2 temsilciliğin hazır bulunduğu bir istişare toplantısı düzenledi.

Sungurlu’da ’İsmail Bey Gaspıralı ve Kırım’ Paneli
Derneğimizin yeni kurulan teşkilatlarından Sungurlu Şubesi 2014 İsmail Bey Gaspıralı Yılı münasebetiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Kırım Tatar Dernekleri Rusya Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Yaptı
İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabul edilişinin 66. Yıldönümünde Genel Merkezimiz organizasyonu ile Türkiye’de bulunan Kırım Tatar dernekleri 10 Aralık 2014 tarihinde Ankara’daki Rusya Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yaptı.

PUTİN ANKARA’DA PROTESTO EDİLDİ
Ankara’da, Kızılay Güvenpark’ta 1 Aralık 2014 tarihinde düzenlenen basın açıklamasına yerli ve yabancı basın mensupları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Sungurlu Şubemizden Çorum Valisi’ne Hayırlı Olsun Ziyareti
Derneğimiz Sungurlu Şubesi yönetim kurulu üyeleri 7 Kasım 2014 tarihinde Çorum Valisi Ahmet Kara’yı makamında ziyaret etti.

Sungurlu Şubemiz ilk Olağan Genel Kurulunu Yaptı
Derneğimiz Sungurlu Şubesinin ilk Olağan Genel Kurul Toplantısı, 12 Temmuz 2014 tarihinde yapıldı.

Çorum Sungurlu Şubemiz Kuruldu
Kırım Derneği Çorum Sungurlu Şubemiz kuruluş işlemlerini tamamlayarak 30 Mayıs 2014 tarihi itibariyle 23. Şubemiz olarak çalışmalarına başladı.