Teşkilat \ Kırıkkale

• Ziya BEYGO                      : Veznedar
  • Hidayet KARACA              : Üye
  • Seyhan ERCAN                : Üye

Adres       :  Ovacık Mahallesi Zafer Caddesi Uzel İş Merkezi No: 49/11 Kırıkkale

Kırıkkale’de Tepreç Coşkusu
Genel Merkezimiz Kırıkkale Şubesi 22 Mayıs 2016 Pazar günü Bahşılı Celâl Bayar Parkı’nda bir “Tepreç Şenliği” düzenledi.

Kırım’ın İşgalinin 1. Yılı Bir Basın Açıklaması İle Protesto Edildi
Vatan Kırım’ın Rusya tarafından kanunsuz işgali 28 Şubat 2015 Cumartesi günü Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği önünde Kırım Tatar Teşkilatları Platformu tarafından düzenlenen bir basın açıklaması ile protesto edildi.

Kırım Tatar Teşkilatları Platformu’ndan Tarihî Karar
Türkiye’de kurulu 42 Kırım Tatar teşkilatı bir platform çatısı altında bir araya gelerek her türlü imkanlarını birlikte seferber etmeye ve mücadele etmeye karar verdiler.

Kırım Derneği Genel Merkez ve Şubeleri Yıllık İstişare Toplantısı
Kırım Derneği Genel Merkezi 7 Şubat 2014 Cumartesi günü Ankara’da Kırım Vakfı, Emel Vakfı ve 25 şube ile 2 temsilciliğin hazır bulunduğu bir istişare toplantısı düzenledi.

Kırıkkale Şubemizde İlk Olağan Genel Kurul
Derneğimizin yeni kurulan teşkilatlarından Kırıkkale Şubesi ilk Olağan Genel Kurulu’nu 24 Ocak 2015 Cumartesi günü gerçekleştirdi.

Kırım Tatar Dernekleri Rusya Büyükelçiliği Önünde Basın Açıklaması Yaptı
İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabul edilişinin 66. Yıldönümünde Genel Merkezimiz organizasyonu ile Türkiye’de bulunan Kırım Tatar dernekleri 10 Aralık 2014 tarihinde Ankara’daki Rusya Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yaptı.

PUTİN ANKARA’DA PROTESTO EDİLDİ
Ankara’da, Kızılay Güvenpark’ta 1 Aralık 2014 tarihinde düzenlenen basın açıklamasına yerli ve yabancı basın mensupları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.