Facebook Twitter Youtube Vimeo
Cumartesi günü Genel Merkezimizde ÇİBÖREK GÜNÜMÜZe Bekliyoruz
  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

ÇOCUKLARIMIZIN ELİNDEN TUTARMISINIZ

7 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 12.00 ila 17.00 arasında Genel Merkezimizde ÇİBÖREK GÜNÜMÜZDE buluşalım!

Birkaç ay önce Kırım’da dünyaya gelen, 11 kişilik bir aile ile küçücük bir barakada, anneleri ile yaşama savaşı veren üçüzlerimize ev yapmak için düzenlediğimiz yardım toplantımıza bekliyoruz sizleri !!!

(Bu toplantımızda, geliri üçüzlerimize iletilmek üzere çibörek, köbete ve yantık satışı olacaktır.)

Derneğimizin Kırım’da, evlerini yapmakta zorluk çeken ailelere yardım için başlattığı bu kampanyamızda, daha öncede birkaç ailemize yardım ulaştırdık. Usulümüz; ihtiyaç sahibi ailelerimizin işlerini kolaylaştırmak için, inşaat malzemelerini almak şeklindedir. Üçüzlerimiz için düzenlediğimiz bu organizasyonla devam eden çalışmalarımızı durmadan devam ettirmek niyetindeyiz. Tüm hayır sever vatandaşlarımızı, bu kampanyamıza destek olmaya ve Kırım’da, vatanlarında, evsiz kardeşlerimize evlerini yaparken yardım etmeye davet ediyoruz.

BAĞIŞLARINIZ İÇİN:

TC ZİRAAT BANKASI
ANKARA YENİŞEHİR ŞUBESİ
Kırım Derneği hesabı:

IBAN:TR290001000471397750885001

Şube Kodu:471
Hesap No:397750088-5001

Ayrıntılı Bilgi:
Kırım Derneği Genel Merkezi

Meşrutiyet Cad. No:20/14 Kızılay/ANKARA
0312 419 4749 - 0312 419 4750

www.kirimdernegi.org.tr

Bu yazıyı : 1121 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır