Facebook Twitter Youtube Vimeo
Haber ve Duyurular
Tekirdağ İl Kültür Eski Müdürü Bilâl Kırımlı Vefat Etti
  27.03.2014 - 15:41  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Tekirdağ İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden ve Tekirdağ İl Kültür Müdür vekilliğinde bulunmuş olan Bilâl Kırımlı 26 Mart 2014 günü Tekirdağ Malkara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kırım’ın Akmescit bölgesinden olan Bilâl Kırımlı’nın büyük dedeleri 1850’lerin sonunda Osmanlı Devleti’ne hicret ederek Amasya’nın Eraslan köyüne yerleşmişti. Bilâl Kırımlı da 1959’da Eraslan köyünde dünyaya gelmişti. Türkiye dışındaki din hizmetlerinde büyük gayret gösteren Bilâl Kırımlı Kırım’da da bu sahada hizmet vermeyi arzu ediyordu. Bilâl Kırımlı’nın naaşı  27 Mart 2014 günü Tekirdağ Hürriyet mahallesi Selimiye Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Karahisarli köyünde toprağa verildi. Kırım Derneği Genel Merkezi olarak Bilâl Kırımlı’ya Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz.

Bu yazıyı : 1381 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır