The Diplomatic Observer Kırım’ı konuştu
  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren “The Diplomatic Observer” Kulübü 27 Nisan 2014 tarihinde Ukrayna-Kırım sorunu temalı sunum gerçekleştirdi.

The Diplomatic Observer Kulübü’nün düzenlemiş olduğu sunuma Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi Gençlik Komisyonu Başkanı Fethi Kurtiy Şahin ve Gençlik Komisyonu üyesi Görkem Akbulut katıldı. Kulüp üyelerinin Kırım tarihi, Ukrayna krizi ve Rusya’nın Kırım’ı ilhakı konuları hakkında yaptıkları sunumlar sonrası Fethi Kurtiy Şahin Kırım’la ilgili sorunlara değinerek katılımcıların merak ettiği soruları cevapladı.

QHA