Teşkilat \ Gebze
Gebze Şubemiz Ramazan ayında 30 günlük sahur yemeği programı tertip etti
  31.07.2014 - 18:09  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

GEBZE ŞUBEMİZDEN;

Ramazan ayı süresince geleneksel hale getirdiğimiz 30 gece boyunca sahur aşı etkinliğini bu yıl da dernek üyeleri ve dostlarının yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirdik.

• 6.000 kişilik yoğun katılım.
  • Her yıl Vatan Kırım’a yeni bir destek.

Geçen yıl yapılan etkinlikte Vatan Kırım’da su ihtiyaçlarını gidermek için uzun mesafelerden su taşımak zorunda olan öz qalqımız için elde edilen gelirle Vatan Kırım’da su kuyusu açtırarak, orada çıkan ilk suyu da, Gebze’de kuyunun açılmasında emek sarf eden dostlarımıza getirdik.

Bu yıl ise yapılan etkinlik kapsamında elde edilen gelir ile Vatan Kırım’da ki çocuklarımızın eğitimlerine destek vereceğiz.

Her yıl dostlarımız ve üyelerimiz ile birlikte Ramazan’ın gelmesini heyecan ile bekliyoruz. Çünkü burada birliği, beraberliği, kardeşliği ve paylaşmayı yaşıyoruz .Değerlerimizi kaybetmek yerine onları taze ve diri tutarak benliğimizi kaybetmemeyi sağlıyoruz.

Burada her gece dostlarımız bir işin ucundan tutmak için seferber oluyorlar, bu bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Görüyoruz ki Vatan Kırım’ı düşünen oradaki öz qalqımızı bir nebze de olsa destek olmak için mücadele eden birlik ve beraberlik duygusunu fazlası ile yaşayan dost ve üyelerimiz var.

Amacımız bu etkinlikler sayesinde vatan Kırım’a, oradaki öz qalqımıza, Rus işgali altında vatanlarında yaşayan öz qalqımıza destek olup onların morallerini üst seviyelerde tutmaktır.

Bu yıl bize destek olarak sahur aşı veren aşağıda isimleri yer alan sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.

Şerife ORAK

Kırım Derneği Gebze Şubesi Yönetim Kurulu adına.

Şube Başkanı

• Şerife ORAK