Facebook Twitter Youtube Vimeo
Haber ve Duyurular
Teşkilat \ Genel Merkez
Kırım Müslümanları Müftüsü Hacı Emirali Ablayev Genel Merkezimizi Ziyaret Etti.
  14.08.2014 - 09:45  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Kırım Müslümanları Müftüsü ve KTMM Azası  Hacı Emirali Ablayev, Kırım Müftülüğü Özel Kalemi ve KTMM Azası Ayder Acımambet ile birlikte bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere 8-13 Ağustos 2014 tarihleri arasında Türkiye’ye geldi. Yoğun geçen görüşmeler esnasında Genel Merkezimizi de ziyaret eden Müftümüz derneğimiz yetkilileri ve üyelerimizle de görüşme fırsatı buldu. Değerli hocamız Prof.Dr.Nevzat Yalçıntaş’ın da bulunduğu toplantı samimi bir hava içerisinde geçti.

Genel Başkanımız Tuncer Kalkay’ın konuklarımızı tanıtıp, aramızda bulunmaları münasebetiyle yaşadığımız mutluluğu ifade ettiği konuşmasının ardından Müftümüz sayın Hacı Emirali Ablayev Vatan Kırım’da yaşanan son gelişmeler hakkında verdiği bilgilerle merak edilen pek konuya açıklık getirdi. Aramızda bulunarak bizleri çok mutlu eden Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş hocamız ise Kırım ve Kırım Tatarları hakkındaki duygu ve düşüncelerinin yanı sıra Kırım’la ilgili anılarını paylaştı.

Bu yazıyı : 2155 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz \ Takma İsim*