Teşkilat \ Sungurlu
Sungurlu Şubemizden Çorum Valisi’ne Hayırlı Olsun Ziyareti
  07.11.2014 - 15:51  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Derneğimiz Sungurlu Şubesi yönetim kurulu üyeleri 7 Kasım 2014 tarihinde  Çorum Valisi Ahmet Kara’yı makamında ziyaret etti.

Derneğimiz Sungurlu Şubesi Başkanı Adil Uzar ve yönetim kurulu üyeleri  Çorum Valisi Ahmet Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Vali Ahmet Kara’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin Sungurlu da yapılanmasını takdir ettiğini söyledi.

Derneğin en üst köşesinde onursal üye olarak adının yazılmasından mutlu olacağını ifade eden Vali Kara, devlet, millet il, ilce yararına olacak her tür aktivitede derneğin faaliyetlerinden haberdar edildiği sürece mutlaka katılacağını ifade etti.