Facebook Twitter Youtube Vimeo

Qalp sevinci, figanı.
Türkiy tiller gülzarınıñ
En çeçekli fidanı.

Kırım Tatar Şiir ve Edebiyat gecemiz, 21.11.2014 Cuma akşamı saat 19.00’da Genel Merkezimizde gerçekleşecektir.

Kırım Tatar Şiir ve Edebiyat Akşamları

Kırım Derneği Genel Merkezi’nde 21 Kasım 2014 Cuma günü akşamı “Kırım Tatar Şiir ve Edebiyat Akşamları” başlıyor.

Genel Merkez Gençlik Komisyonu tarafından hazırlanacak olan programda Kırım Tatar Edebiyatı tanıtılırken şiir ve hikâye gibi yazılı edebiyatın seçkin örnekleri de konuklarla paylaşılacak. Ayrıca sözlü edebiyatın mani ve çın gibi önemli unsurları tanıtılacak. Ayda bir akşam yapılması planlanan akşamlar yıl boyunca sürdürülecek.

Geçmiş yıllarda cumartesi günleri öğleden sonraları Genel Merkez binasında yapılmakta olan “Kırım Tatar Şiir ve Edebiyat” programları bundan böyle ayda bir kez Cuma akşamları düzenlenecek. Bu sezon ilki 21 Kasım 2014 Cuma günü akşamı saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan programa  Gençlik Komisyonu Kırım Tatar Dil ve Edebiyatı’nı merak eden, hayatında farklı bir renk olmasını isteyen  herkesi davet ediyor.

Bu yazıyı : 1658 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz \ Takma İsim*