Facebook Twitter Youtube Vimeo
Haber ve Duyurular
Kırıkkale’de Gençler Toplandı
  16.03.2015 - 21:54  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Yakın zamanda kurulan ve genel kuruluna genel merkezimizinde iştirak ettiği Kırıkkale Şubemiz gençlik çalışmalarına başladı. Etrafında bulunan pek çok Kırım Tatar köyü ve Ankara’ya yakınlığı sayesinde çok büyük bir potansiyel barındıran Kırıkkale derneğimiz Genel Merkez gençlik komisyonu başkanımız Fethi Kurtiy Şahin’in de katıldığı ilk gençlik toplantısını gerçekleştirdi.

Bir gençlik komisyonu teşkil etmek için ve kurulacak yeni komisyonun faaliyetlerinin ne şekilde yürütülmesi gerektiği konusunda istişare eden gençler, toplantının devamında Kırım Tatar tarihi hakkında sohbet etti ve milli hareketimiz hakkında bilgilerini tazeledi. Kırıkkale’nin içerisinde ve köylerinde yaşayan pek çok gencimizin bu çalışmalara ilgi duyduğunu öğrenmek ve derneğimiz etrafında faaliyetlerin sorumluluğunu almaya hazır gençlerimizi görmek bizleri çok memnun etti. İstekli ve iyi niyetli çalışmaları neticesinde büyük işler başaracaklarına inandığımız gençlerimize başarılar diliyor ve onlara bu işin kapısını açan büyükleri Kırıkkale Kırım Derneği idarecilerine teşekkür ediyoruz.

Bu yazıyı : 1140 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz \ Takma İsim*