Facebook Twitter Youtube Vimeo
Haber ve Duyurular
Kırım Tatar Dil ve Edebiyat Dersleri ile Kırım Tatarca Okuma Klübü Başlıyor
  03.04.2015 - 18:35  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Kırım Tatar Dil ve Edebiyat Derslerimiz ile birlikte “Kırım Tatarca Okuma Klübü” 18 Nisan 2015 Cumartesi  günü başlıyor!

Büyük beğeni toplayan, üyelerimiz tarafından merakla beklenen dil ve edebiyat çalışmalarımız tekrar başlıyor. 3 ay (36 ders saati) devam edecek derslerimiz süresince; Kırım Tatarca dil bilgisi ve gramerinin yanı sıra, Kırım Tatar Edebiyatı’da katılımcılara tanıtılacaktır. Ayrıca Kırım’da çıkan neşriyatın takip edilebilmesi için katılımcılara Kiril Alfabesi de öğretilecektir.

Bu dönem yapılacak Kırım Tatar Dil ve Edebiyat Derslerimiz’in yanı sıra bir yeniliğimiz daha var. Kırım Tatarca ve Kiril okumayı bilen üyelerimizin katılacağı yeni bir kursumuz başlıyor.

Vatan Kırım’da ve Özbekistan’da yayınlanmış olan neşriyatın tanıtılmasını amaçlayan, Kırım Tatar Edebiyatı’ndan örneklerin birlikte okunup değerlendirileceği “Kırım Tatarca Okuma Klübü”nü de faaliyete geçiriyoruz. Katılımcıların Kırım Tatar Edebiyatı’nın en seçkin örneklerini tanıma fırsatı bulacağı kursumuz yine aynı tarihte 18 Nisan 2015 Cumartesi günü başlayacak.

Derslerimiz Kırım’da eğitimini tamamlayıp  doktorasına Türkiye’de devam etmekte olan hocamız nezaretinde yapılacaktır.

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt İçin:

Kırım Derneği Genel Merkezi

0 312 419 47 49 - 0 312 419 47 50

Bu yazıyı : 1661 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz \ Takma İsim*