Facebook Twitter Youtube Vimeo
Haber ve Duyurular
Sungurlu Şubemiz’den Türkmen Kardeşlerimize İnsanî Yardım
  13.05.2015 - 17:06  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Derneğimiz Sungurlu Şubemiz yönetim kurulu üyeleri ve eşleri toplamış olduğu muhtelif yardım malzemesini Türk Ocakları Genel Merkezi’ne getirerek yetkililere teslim ettiler.

Şube Başkanımız Adil Uzar yapmış olduğu açıklamada “Topraklarından kopartılıp zulum ve işkence ile sürgüne maruz kalan mağdur Müslüman Türkmen kardeşlerimize büyük özveri ile sahip çıkan kardeş Türk Ocakları Genel Merkezi’ne  Kırım Derneği Sungurlu Şubesi olarak küçük bir destekte bulunduk.  Dernek olarak Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’inde katkıları ile azda olsa yanlarında olmaya çalıştık. Bu organizasyonda emeği geçen Genel Merkez yönetim kurulu üyemiz sayın Nurten Bay hanımefendiye, Türk Ocakları Genel Merkezi  İdarî Müdürü Abdi Karacabey’e ve derneğimiz yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Bu yazıyı : 925 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz \ Takma İsim*