Facebook Twitter Youtube Vimeo
DQTK HAZIRLIK KOMİTESİ CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ
  16.07.2015 - 12:26  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

DQTK HAZIRLIK KOMİTESİ CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Dünya Kırım Tatar Kongresi Hazırlık Komitesi 15 Temmuz 2015 Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bir nezaket ziyaretinde bulunarak kendisini 1-2 Ağustos 2015 tarihinde Ankara’da yapılacak olan “Dünya Kırım Tatar Kongresi”ne davet ettiler. Evren Olcay, Mükremin Şahin, Ümit Şilit ve Oya Deniz Çongar’dan müteşekkil heyet ziyaret esnasında Kılıçdaroğlu’na davetiyesini sunarken Kırım’da son bir yıl içerisinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verme fırsatı da buldular. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ve son derece sıcak bir atmosferde geçen toplantı fotoğraf çekimi ile başladı. Heyeti çok samimi bir havada karşılayan Kılıçdaroğlu bu kadar önemli bir toplantının Türkiye’de yapılmasının önemini vurgulayarak çalışma programının uygun olması halinde kongreye katılmaktan duyacağı memnuniyeti ifade etti.

Komite daha sonra Kılıçdaroğlu’na Tarak Tamgalı bir adet kravat, “İsmail Bey Gaspıralı İçin” isimli bir kitap ve Kırım Derneği Genel Merkezi tarafından yayınlanan Kırım Bültenleri’nden oluşan hediyelerini takdim ettiler.

Bu yazıyı : 1106 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz \ Takma İsim*