Teşkilat \ Çatalca
Çatalca Şubemiz Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi
  23.09.2015 - 12:19  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Derneğimiz Çatalca Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Eylül 2015 tarihinde yapıldı. Genel Kurul toplantısına Çatalca’dan çok sayıda üye ve misafir katıldı.

Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Erol Taylan, Zafer Tarkan, Servet Azamak, Hakan Ersoy, Baysal Ergun, Cem Aktay ve Soner Erkan; yedek üyeliklerine Mehmet Taylan, Abdulmümin Olguner, Birol Çetinkaya, Ahmet Soyer, Ali Karacan, Vural Ersoy ve Deniz Cömert seçildiler.

Şube Denetleme Kurulu üyeleri ise Erşen Ergun, Av. Kübra Sezer ve Şükrü Erkan (Asil); Kemal Erkan, Cemal Taylan ve Ceyhun Köse (Yedek) olarak görev aldılar.

Genel Kurul Toplantısının hemen ardından yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlendi.

Başkan: Erol TAYLAN

Başkan Yrd.: Zafer TARKAN

Sekreter: Hakan ERSOY

Muhasip: Cem AKTAY

Veznedar: Baysal ERGUN

Üye: Servet AZAMAK

Üye: Soner ERKAN

Yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerini tebrik eder, Vatan Kırım yolunda yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.