Facebook Twitter Youtube Vimeo
GÜLSEREN NAS VEFAT ETTİ
  26.12.2015 - 22:52  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

GÜLSEREN NAS VEFAT ETTİ

Kırım Derneği Genel Merkezi eski Genel İdare Kurulu üyelerinden ve Kadınlar Komisyonu Başkanlarından Gülseren Nas uzun süredir muzdarip olduğu hastalığından kurtulamayarak 26 Aralık 2015 Cumartesi günü Ankara’da vefat etti.

Gülseren Nas 30 Ağustos 1943’te Sivas’ta dünyaya geldi. Ailesi XX. yüzyılın başlarında Bahçesaray’dan Konya’ya göç etmişti. Vatansever bir Kırım Tatarı olan Gülseren Nas  1980’lerden itibaren Kırım Derneği’nde ön saflarda çok kıymetli hizmetlerde bulundu. Kırım’dan gelen her vatandaşımıza tereddütsüz kucak açtı, fedakârca büyük yardımlar yaptı.

Gülseren Nas’ın naaşı 27 Aralık 2015 Pazar günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii’nde öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta defnedilecektir.

Başta kederli ve fedakâr eşi vatandaşımız Ertuğrul Nas olmak üzere, bütün ailesine, yakınlarına ve Kırım Tatar camiasına baş sağlığı dileriz. Allah’ın rahmetinde olsun.

Kırım Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu

Bu yazıyı : 1342 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır