Teşkilat \ Kocaeli
Kırım Derneği Kocaeli Şubemiz Genel Kurulunu Yaptı
  05.02.2016 - 15:20  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Derneğimiz  Kocaeli Şubesi Olağan Genel Kurul  Toplantısını 30 Ocak 2015 tarihinde  Derince Çenedağ Mahallesindeki Dernek  binasında gerçekleştirdi.  Genel Kurul  Divan Başkanlığı görevini Fikret Türedi  yaparken, Divan Üyeliklerini ise Şengül Talgır ile Oğuz Konakay  üstlendi. Saygı duruşu, “İstiklal Marşı” ve Kırım Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunmasından sonra Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu  raporları görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.

Dernek organlarının seçimi tek liste olarak yapıldı ve dernek organları aşağıdaki isimlerden oluştu.

Yönetim kurulu
Suavi Oktay
Maksut Bolluk
Nezih Toplu
Seyhan Benkaya
Şengül Talgır
Aylin Çorabay
Erdim Özmen
Denetim Kurulu
Fikret Türedi,
Nejat Meriçli,
Caner Toplu,
Disiplin kurulu
Fahrettin Benkaya
Selim Konakay
Abdullah Toplu

Dernek organlarının seçiminde sonra, Suavi Oktay Genel Kurul’a teşekkür ettikten sonra, Derince Kent Meydanı’na yapılan Kırım anıtı için açılış planladıklarını belirtti.

Yönetim Kurulu 8 Şubat 2016 tarihinde yaptığı ilk toplantısında görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirledi.

Suavi OKTAY:             BAŞKAN

Nezihi TOPLU:            2. BAŞKAN

Aylin ÇORABAY:        SEKRETER

Şengül TALGIR:         MUHASİP

Maksut BOLLUK:       VEZNEDAR

Seyhan BENKAYA:        YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Erdin ÖZMEN:             YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Yeni seçilen dernek organlarında görev alanları tebrik eder, Vatan Kırım yolunda yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.