Teşkilat \ Konya
Konya Şubemiz Genel Kurulu ile Yönetimini Yeniledi
  20.02.2016 - 23:40  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Derneğimiz Konya Şubesinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 14 Şubat 2016 tarihinde Büyük İhsaniye Mah. Yahya Çavuş Cad. 41/5 Selçuklu/Konya adresinde bulunan dernek binasında yapıldı.

Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı ve Kırım Milli Marşı Ant Etkenmen’in okunması ile başlayan Genel Kurul Toplantısında, Divan Heyetinin oluşturulmasının ardından okunan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu ibra edildi.

Tahmini bütçenin görüşülerek kabul edilmesinden sonra aşağıda belirtilen isimlerden oluşan liste ile dernek organlarının seçimi yapıldı. Tek Liste halinde oluşan dernek organları oybirliği ile kabul edildi

Yönetim Kurulu (Asıl)
Hamdi Elmacı,
Ali Tarım,
Vahap Burunduk,
İbrahim Sarıkamış,
Metin Çetin,
Naim Çogay
Şenol Boran
Yönetim Kurulu (Yedek)
Servet Çetin,
Lütfi Boran,
Mehmet Kırımlı,
Tuncer Tekbaş,
Eyüp Ersöz,
Ömer Güler
Nuri Devret

Denetleme Kurulu (Asil)

Cemalettin Akyürek,
Giray Karalezli
Ahmet Necdet Konar

Dernek organlarına seçilenleri tebrik eder, vatan Kırım yolunda yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.