MİLLETİMİZ, DEVLETİMİZ SAĞOLSUN!
  15.03.2016 - 18:18  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

MİLLETİMİZ, DEVLETİMİZ SAĞOLSUN!

Ankara’nın merkezinde yapılan terör saldırısı karşısında acımız çok büyüktür. Tahammül edilmesi çok güç olan bu hain saldırı karşısında metanetimizi bozmadan teröre karşı dik duruşumuzu korumamız gerektiği inancındayız. Milletimizin, devletimizin ve demokrasimizin bekasına olan inancımız tamdır.

Hayatlarını kaybeden masum kardeşlerimizin ruhları şad olsun. Ailelerine sabır ve başsağlığı, bu menfur saldırı da yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.

İnsani ve ahlaki hiçbir etik ile bağdaşmayan bu onursuz, şerefsiz saldırıyı yapan odakları insanlığın vicdanında ebediyen mahkûm ediyoruz.

Kırım Derneği Genel Merkezi