Facebook Twitter Youtube Vimeo
Kocaeli Şubemizde Kahvaltı Buluşması
  10.04.2017 - 22:18  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

Kocaeli Şubemizde Kahvaltı Buluşması

Genel Merkezimiz Kocaeli Şubesi 9 Nisan 2017 Pazar sabahı bir kahvaltı buluşması düzenledi. KYÖD Lokali’nde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi büyüktü. Yalnız Kocaeli’den değil başka şehirlerden gelen Kırım Dernekleri temsilcileri de bu kahvaltı organizasyonunda yer aldılar.

Etkinlik Kocaeli Şube Başkanı Suavi Oktay’ın konuşması ile başladı. Oktay daha sonra Kırım derneklerinin düzenlemiş olduğu hemen her etkinlikte emeğini esirgemeden hazır bulunan ve yaşananları çektiği fotoğraflarla ölümsüzleştiren Nedim Ergün Kırımlı’ya bir şükran plaketi sundu.

Ardından Kırım Gelişim Vakfı Başkanı Ümit Şilit, Genel Başkanımız Tuncer Kalkay ve Gölcük Kaymakamı hemşehrimiz Mustafa Altıntaş’ın birer konuşma yaptılar.

Neşeli ve samimi bir ortamda geçen kahvaltı buluşmasında yaşanan renkli anlara Kırım halk dansları ve yırları damga vurdu. Feride Bulatova Ankara’dan gelerek seslendirdiği yırlar ve özellikle ses rengiyle büyük beğeni topladı. Merve Vatansever ve Zafer İşcan’ın konuklara hediyesi “Bahçesaray Qaytarması” ise alkışlarla süslenen hoş bir sürpriz oldu.

Halihazırda Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nda çalışmalarını sürdüren usta dansçı Meryem Kadir’in sergilediği “Emir Celal” ve “Tım Tım” danslarındaki zarafeti görülmeye değerdi.

Bursa, Gebze, Yalova, Sakarya, Ankara, İstanbul, Gebze, Çanakkale, Eskişehir ve Ceyhan’dan gelerek bu güzel Pazar kahvaltısına renk katan konuklar etkinliğin son dakikalarında qaytarma oyunundaki ustalıklarını sergilediler.

Kahvaltı buluşması katılan tüm dernek temsilcilerinin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Fotoğraflar : Nedim Ergün Kırımlı

Bu yazıyı : 764 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz \ Takma İsim*