•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Ballıkpınar’da açılışı yapılan “Balköy Projesi”nin kapanış programında “Derviza” düzenlendi.

Önceki dönem Genel Başkanımız Tuncer Kalkay’ın koordinatörlüğünde hazırlanan, geliştirilen ve tamamlanan "Kültür Evi" adeta küçük bir köy müzesi hissi uyandırıyor.

Ballıkpınar Köyü’nde kırsal kalkınmayı hedefleyen “Balköy Projesi”nin kapanış toplantısı 18 Eylül 2021 Cumartesi günü yapıldı.

Derneğimizin 4.Eylül.2021 Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurul’unda seçilen yeni Yönetim Kurulumuz ilk toplantısını 11.Eylül.2021 Cumartesi günü Yeni Oran’daki Genel Merkez binamızda gerçekleştirdi.

Kırım Derneği Genel Merkezi’nden

Genel Merkezimizin pandemi nedeniyle 1.5 yıldır yapılamayan Olağan Genel Kurul Toplantısı 4.Eylül.2021 Cumartesi günü Yeni Oran’daki Genel Merkez binamızda gerçekleştirildi.

Kırım Tatar Millî Hareketi emektarı Şefika Konsul, Kırım Akmescit’te 84 yaşında hayatını kaybetti.

Derneğimiz, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıldönümü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Kırım Derneği Genel Merkezi adına dost Ukrayna'nın "Bayrak Günü"nü ve "Bağımsızlık Günü"nü kutluyoruz.

Kırım Haber Ajansı (QHA) Türkiye Ofisi Müdürü Aydın Taş, 10 Ağustos 2021 Salı günü Ayvalık Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.