• Türkiye’yi derinden sarsan  ve 11 ili kapsayan deprem felaketine yönelik yapılan çalışmalar hakkında Genel Merkezimiz ile Kırım Vakfı 18 Şubat 2023 tarihinde yönetim kurulları olağanüstü toplantısını birlikte gerçekleştirdi.

Banner

Kırım Derneği ve Kırım Vakfı’nın yönetim kurulları toplantısına Şefika Gaspıralı Kadın İnisiyatifi ile Gençlik Komisyonu temsilcileri de iştirak etti.

giris

Şubelerimiz, temsilciliklerimiz ve diğer Kırım derneklerinin deprem bölgelerinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerin de değerlendirildiği toplantıda Kırım Vakfı'nın da katkıları ile Genel Merkezimiz bünyesinde deprem bölgelerine yönelik bir nakdi yardım kampanyası yapılması kararlaştırıldı.

2

Toplantının sonunda depremde hayatlarını kaybedenlerin ruhuna fatiha okunurken, yaralılara acil şifalar dilendi.

3