• Şefika Gaspıralı Kadın İnisiyatifinin 27-30 Nisan 2023 tarihlerinde Kırım Derneği Genel Merkezinde düzenlediği Kırım Tatar Kültür Günlerinin sonuncu gününde de birbirinden farklı konukların sunumlarıyla dolu dolu kültür ve sanat faaliyetleri izleyici ile buluşturuldu.

kapanis3

Dört gün süren Kırım Tatar Kültür Günleri’nde  on beş etkinlik yanında  sekiz sergi ve stand  ile kültürümüzün engin parçalarından örnekler sunuldu.

Kapanis1

30 Nisan 2023 tarihinde 3 etkinliğin ardından Refat Usein rehberliğinde çalışmalarını sürdüren  Derneğimiz Genel Merkez müzik çalışmalarına katılan genç  müzisyenler yeteneklerini sundu.

Kapanis5

Ailelerinin de  genç müzisyenleri heyecanla izlediği müzik dinletisi çoşku ile devam etti.

Kapanis2

Şefika Gaspıralı Kadın İnisiyatifi Başkanı Necla Kalkay’ın teşekkür ve kapanış  konuşması ile dört gün boyunca süren ve büyük takdir toplayan Kırım Tatar Günleri sona erdi.

Necla Kalkay