• Doğru Parti yöneticileri 14 Aralık 2023 tarihinde Genel Merkezimize bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Giris

Genel Başkan Yardımcıları Eser Türkistanlı Saka, Dr. Nesrin Günal İçay, Nükhet Ocak Balkan ve Zübeyde Yıldırım’dan oluşan Doğru Parti heyetini Genel Başkanımız Mükremin Şahin ile Kırım Vakfı Başkanı Tuncer Kalkay karşıladı.

1

Tuvgan Til İnternet Sitesi Koordinatörü Oya Deniz Çongar ile Cıyın Ansambli Yöneticisi Evelina Kemileva’nın da yer aldığı toplantıda Derneğimizin faaliyetleri hakkında Doğru Parti heyetine bilgilendirmelerde bulunuldu.

Banner

Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda Rusya’nın 2014 yılında Kırım’ı, 2022 yılında Ukrayna’nın bir bölümünü işgali ile sonuçlanan saldırıların ardından yaşanan gelişmeler de konuşuldu.

2