• Derneğimiz müzik çalışmalarına katılan üyelerimiz ve çocukları 23 Aralık 2023 tarihinde yıl sonu konseri verdiler.

10

Genel Merkez binamızda düzenlenen, açılış konuşmasını Oya Deniz Çongar'ın, sunumu Emre Ata'nın yaptığı etkinlikte kursiyerlerimiz becerilerini sergilediler.

11

Aileler ve dernek yöneticilerimizden oluşan seyircilerin alkışlarıyla destekledikleri konser görülmeye değerdi. Özellikle gençlerin ustalıkla icra ettikleri eserler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Aşağıda  bir tanesi yer alan dinletilerin tamamını Derneğimizin youtube kanalından da izleyebilirisiniz.

Konser bitiminde Kurs eğitmeni Refat Usein tarafından katılımcılara başarı sertifikası, Dr.Serra Menekay'ın imzalı bir kitabı ve özel hazırlanmış bir paketten oluşan hediyeler verildi.

15

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Giris