• Derneğimizin kurucusu olduğu Kırım Vakfı’nın “Tarih ve Kültür Konferansları” çerçevesinde 30 Mart 2024 tarihinde Zafer Karatay ile düzenleyeceği “Kırımoğlu - Bir Halkın Mücadelesi” adlı kitap tanıtım konferansı ve imza gününe bütün dostlarımızı bekliyoruz.

konferenas kare afis zafer karatay

Halkı ile bütünleşerek Türk Dünyasının sembolü olan Mustafa Kırımoğlu’nu, dolayısıyla Kırım Tatar halkının vatan mücadelesi anlatan “Kırımoğlu - Bir Halkın Mücadelesi” adlı dokuz bölümden oluşan belgesel yıllarca TRT ekranlarında gösterilerek klasikler arasında yerini almıştı.

Kırım ile ilgili çok önemli belgeselleri yıllar boyu TRT’de gösterime giren Yönetmen Zafer Karatay, Yapımcısı olduğu “Kırımoğlu - Bir Halkın Mücadelesi” adlı belgeselindeki edinimlerini aynı adla, kendine has üslubu ile kitaplaştırarak çok değerli bir esere daha imza atmıştı.

Genel Merkezimizin bulunduğu Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Sosyal Tesisindeki “Bekir Sıtkı Çobanzade Kütüphanesi”nde yapılacak konferans halka açık olacak. Konferans süresince konu ile ilgili merak edilen sorular, Emel Kırım Vakfı Başkanı ve KTMM Türkiye Temsilcisi Zafer Karatay tarafından cevaplandırılacak.

Konferans sonunda Zafer Karatay kitabını okuyucularına imzalayacak.

• Tarih: 30 Mart 2024 Cumartesi
    • Saat: 14.00
    • Adres: Mürsel Uluç Mah. 931. Cad. No: 9 Dikmen – Çankaya / Ankara

İletişim ve konum bilgilerine buradan da ulaşabilirsiniz.