•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Dr.Derya Karagence İmza Günü

     

    Derneğimiz Manavgat Şubesi Başkan Yardımcısı Dr.Derya Karagence "Spiros’u Öldürmek" kitabının imza gününde Ankara Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluşuyor. 17 Ocak 2016 Pazar günü 12.00-15.00 saatleri arasında ATO Congresium’da düzenlenen “Ankara Kitap Fuarı’nda” düzenlenen imza gününde hem kitaplarınızı imzalatma hem de yazarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

    Halen Manavgat’ta yaşamakta olan Derya Karagence 1968 İzmir doğumlu. Çocukluğu ve gençliği İzmir’de geçti. Liseden sonra GATA Tıp Fakültesi’ne girdi. Yüzbaşı rütbesiyle Silahlı Kuvvetler’den ayrılana kadar mesleğini TSK’da icra etti. Çeşitli hastahanelerde KBB uzmanı olarak çalışan Karagence evli ve iki kız çocuk babası.

     

                      

     

     

    İnternet sitelerinde arama yaptığınızda “Spiros’u Öldürmek” ile ilgili şu satırlara rastlıyorsunuz:

    Bu bir kahramanlık hikayesi değil,

    Bu bir aşk romanı değil,

    Bu, aşk için kahraman olmak zorunda olanların içindeki gerçek insanın keşfi...

    Bu romanda Foça’dan Kırım’a, Yunanistan’a uzanan ve en sonunda Ankara’da sonlanan nefes kesici bir kovalamacaya tanık olacaksınız. Sadece insanların değil, ülkeler arasıçekişmelerin de, kaderleri insafsızca etkileyişini görecek, katillerin içinden bile bir insan çıkabildiğine hak vereceksiniz.

    “Terörün bütün mermilerini yese, yine de bu kadar acıtmazdı göğsünü. Yüzlerce kez çekilen son fotoğraflar ve saklı gözyaşları ile geçen 2 ayın sonunda karısını toprağa verirken artık bambaşka bir insandı. Bağırıp çağıran, çalışanların, hatta üstündeki devlet amirlerinin bile çekindiği biri olup çıkmıştı. Artık her deprem görmüş yürek gibi, sözünün menzili yoktu.

    İlkim Ozan Yayınları’ndan çıkan “Spiros’u Öldürmek” Derya Karagence’nin ilk romanı ve 448 sayfa.

    Dr.Derya Karagence tüm okuma tutkunlarını 17 Ocak 2016 Pazar günü 12.00-15.00 saatleri arasında ATO Congresium’daki imza gününe bekliyor.

     

    Adres Bilgisi : ATO Congresium Söğütözü Cd. No:1, 06510 Çankaya - ANKARA

    Pin It