• Derneğimiz Toydemir Şubesinin İlk Olağan Genel Kurul Toplantısı 22.03.2015 tarihinde Polatlı Toydemir mahallesinde yapıldı.

İstiklal Marşı ve Kırım Tatar Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunması ile başlayan toplantının açış konuşmasını Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi ÇOŞKUN yaptı.

Divan teşekkülü için verilen önergeye istinaden yapılan oylama sonucu Divan Başkanlığına Nurettin ÇOŞKUN , Katip Üyeliklere Mehmet Nadir ÖZGEY ve Batuhan ÇETİN oy birliğiyle seçildi.

Geçici Yönetim Kurulu faaliyet raporu okunarak üyelerin bilgisine sunuldu, müzakereler maddesinde söz alan üye olmadığından açık oylamaya sunulan rapor rapor oybirliğiyle kabul edildi.

Dernek organlarının teşekkülü bölümünde, Divan Başkanlığına önerilen isimler arasından gizli oylama tasnif usülü ile seçim gerçekleştiğinden, aşağıda belirtilen isimler, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeliklerine oybirliği ile seçildi.

YÖNETİM KURULU (ASİL) ÜYELER

Murat GELGİT

Evren ÇOŞKUN

Tayfun YÜKSEL

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Vecdi ÖZGEY Demeğe her türlü katkıyı yapmak için çalışacaklarını, yapılan bu ilk genel kurul toplantısı ile birlikte her zaman hazırlıklı olacaklarını ifade etti.

Genel Kurul Toplantısının hemen ardından toplanan Yönetim Kurulu görev dağılımını aşağıdaki şekilde yaptı.

Vecdi ÖZGEY                      BAŞKAN

Ergün ÇETİN                       2. BAŞKAN

Orhan AÇIKTEPE               SEKRETER

Nihat GELGİT                      MUHASİP

Nurettin ÇOŞKUN              VEZNEDAR

Hilmi ÇOŞKUN                   YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Havva BOZDEMİR             YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Toydemir Şubemizin ilk olağan genel kurul toplantısının hayırlara vesile olması temennisi ile yeni seçilen yönetim  ve denetim kurulu üyelerini tebrik eder, vatan Kırım yolunda yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.