•

TRT Avaz’da 27 ile 30 Mayıs tarihleri arasında “Pencere” ve “Kırımdan Yansılar” programlarında Kırım ile ilgili konular işlenecek.
    Pencere
    Kırım Tatar Bestecisi Cemil Karikov ve Kırım Tatar Ses Sanatçısı Asiye Sale’nin Konuk olarak katıldığı “Pencere” programında, Kırım Hanlığından günümüze Kırım Tatar yırları ile ilgili yapılan sohbet, 27 Mayıs 2012 tarihinde saat 15.30’da TRT Avaz’da gösterilecek.
    Yapımcılığı ve Yönetmenliğini Hasan Ali Demircan’ın, Sunuculuğunu Yakup Ömeroğlu’nun yaptığı “Pencere” Programında; Cemil Karikov ve Asiye Sale ile Kırım Tatar Müzik Sohbeti ve Dinletisi’nin TRT Avaz’daki  gösterim tarihleri aşağıdaki gibi olacak.
    27 Mayıs Pazar 15:30
    28 Mayıs Pazartesi 03:40
    30 Mayıs Çarşamba 10:35

Kırım’dan Yansılar
    Kırım’ın tarihi ile harmanlanmış muhteşem doğası, hüzünlü ve çalışkan insanları "Kırım’dan Yansılar" ile ekranınıza geliyor.
    Program, kültürlerin ve dinlerin buluştuğu yeşil Ada’da sizleri olağanüstü bir yolculuğa çıkarıyor.
    Kırım Tatarcası olarak hazırlanan Kırım’dan Yansılar, her hafta TRT AVAZ’da
    Program Koordinatörlüğü İsmet Yüksel, Yapımcılığı Gayana Yüksel, Yönetmenliği Esma Kasar tarafından yapılan “Kırımdan Yansılar”ın TRT Avaz’daki yeni programının gösterim tarihleri aşağıdaki gibi olacak.
    29 Mayıs Salı 14:30
    30 Mayıs Çarşamba 02:30