• Es Tv’de Cumartesi akşamları Kırım Tatarcasında yayınlanan Güzel Kırım programının 27 Ocak 2019 tarihinde yayınlanan 14. Bölümüne Gençlik Komisyonu Üyemiz (Önceki Dönem Başkanı) Fethi Kurtiy Şahin katıldı.

giris

Güzel Kırım’ın 14. Bölümünde Ediye Kataman’ın sorularını cevaplayan Fethi Kurtiy Şahin, Kırım ile ilgili aktif  hayatın içerisinde olan bir ailede dünyaya geldiği için, tabii olarak kendisini böyle bir ortamda bulduğunu anlattı.

kurtiy

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren ve doktora eğitimine de devam eden Fethi Kurtiy Şahin, Kırım Derneği Gençlik Komisyonu çalışmaları ve 2019 yılında yapılacak olan uluslararası “Yaşlıq Kurultayı” hakkında da bilgiler verdi.

Sunuculuğunu Ediye Kataman’ın yaptığı “Güzel Kırım” programı Es Tv’de Cumartesi akşamları saat 20.00 ile 21.00 arasında yayınlanıyor.

Fethi Kurtiy Şahin ile yapılan sohbeti aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.